Dorpswandeling onder leiding van een Gilde gids

Wandelen met een ervaren en enthousiaste gids van het Gilde in het mooie en gezellige Winterswijk. Dé manier om Winterswijk te leren kennen! 

Deze 2 uur durende wandeling neemt je mee langs interessante gebouwen, monumenten en geveltekens. Je bezoekt karakteristieke en unieke plekjes en krijgt tijdens de rondleiding uitgebreide achtergrondinformatie over Winterswijk. 

De wandeling gaat altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. Reserveren is niet nodig. Meld je uiterlijk om 10.20 uur bij de VVV van waaruit deze wandeling start. 

Voor groepen kunnen de wandelingen en fietstochten gedurende het gehele jaar en op bijna elk gewenst tijdstip worden afgesproken.
Voor groepsreserveringen neem je contact op met Gilde coördinator Jan Lammers via 06 - 23215853. 

When

  • Every monday, saturday and thursday until october 31st, 2022 from 10:30 to 12:30
  • Vertrektijd maandag, donderdag en zaterdag om 10:30 uur. Het is ook mogelijk om ook buiten deze vaste dagen en periode te wandelen met een gids. Hiervoor neem je contact op met het VVV Inspiratiepunt Winterswijk via info@vvvwinterswijk.nl of telefonisch via 0543 - 745090. De dorpswandeling op zaterdag 23 april (Kermis), donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 6 juni '22 (2e Pinksterdag) komen te vervallen.

Prices

  • De kosten zijn € 5,- p.p. voor vertrek te voldoen bij het VVV Inspiratiepunt.
    Het VVV Inspiratiepunt is het vertrekpunt van de dorpswandelingen.

Location