Peters Installatietechniek

Vakkundige monteurs, een hoge kwaliteit en betrouwbare en snelle service. Dat is waarom bedrijven en particulieren naar Peters Installatietechniek gaan. Voor een vertrouwde Cv-installatie én voor een totaalpakket op het gebied van klimaatbeheersing.

Een brede oriëntatie op de markt, snel inspelen op de klantbehoefte, bij Peters Installatietechniek is het e…

Vakkundige monteurs, een hoge kwaliteit en betrouwbare en snelle service. Dat is waarom bedrijven en particulieren naar Peters Installatietechniek gaan. Voor een vertrouwde Cv-installatie én voor een totaalpakket op het gebied van klimaatbeheersing.

Een brede oriëntatie op de markt, snel inspelen op de klantbehoefte, bij Peters Installatietechniek is het een vanzelfsprekende zaak. Het middelgrote bedrijf werkt met liefde voor het vak aan storingen van een Cv-installatie en heeft alle kennis in huis op het gebied van warmtepompen, zonneboilers, ventilatie- en elektrotechnische installaties. De totaalinstallateur verzorgt een compleet pakket voor nieuwbouwprojecten, renovatie en verbouw. Bedrijfsleider Herbert Legters geeft dagelijks leiding aan de 30 medewerkers. “Particulieren weten ons goed te vinden voor verbouwingen, storingen, de aanleg van duurzame energiesystemen en dak- en zinkwerk. Voor de zakelijke markt verzorgen we service en onderhoud, uitbreiding, verbouwing en nieuwbouw van bedrijfspanden en projectbouw. We zijn een betrouwbare partner voor het realiseren van elk plan en denken graag mee vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering!”

Klantenbinding
Het brede dienstenpakket, de kennis en gemotiveerde medewerkers worden ingezet met slechts één doel voor ogen: het binden van tevreden klanten. “Zij willen snel, netjes en vakkundig geholpen worden”, verzekert Herbert. “Wij spelen hierop in met korte lijnen, advies op maat, een transparante, eerlijke offerte, verwachtingen scheppen en direct oplossingen bieden. Een efficiënte 24/7 servicedienst is daarbij een onmisbare factor. Ook kunnen particulieren en bedrijven bij onze servicebalie terecht voor onderdelen.”

Geworteld in de streek
Ook in de toekomst blijft Peters Installatietechniek, dat tevens gevestigd is in Didam, steunen op de traditionele waarden die horen bij het in de streek gewortelde bedrijf. “We zijn lokaal betrokken en sponsoren diverse verenigingen. Het draait in deze regio om goed werk leveren en je beloften nakomen. Klanten waarderen onze manier van werken en dat zien we terug in een groei van het aantal klanten. Daar ben ik trots op. Een stevige uitgangspositie van waaruit we het bedrijf verder kunnen laten groeien.”

Location