Restaurant Sevink Molen

Een overheerlijke pannenkoek met meel van onze molen, all inclusive bourgondisch steengrillen op een lavasteen of een koud drankje op het terras of bij ons strandpaviljoen? Voor iedereen is er genoeg keuze op de kaart. Ook een buffet voor een groep regelen wij voor je.

Waar kun je eten & drinken?

Buiten hebben wij twee terrassen, het grillterras en het serreterras. Vanaf ons 4 jaargetijd…

Een overheerlijke pannenkoek met meel van onze molen, all inclusive bourgondisch steengrillen op een lavasteen of een koud drankje op het terras of bij ons strandpaviljoen? Voor iedereen is er genoeg keuze op de kaart. Ook een buffet voor een groep regelen wij voor je.

Waar kun je eten & drinken?

Buiten hebben wij twee terrassen, het grillterras en het serreterras. Vanaf ons 4 jaargetijden grillterras heb je een magnifiek uitzicht op recreatieplas het Hilgelo. In het zonnetje geniet je van de activiteiten op en bij het meer. Zie ’s avonds de zon zakken in het meer. Op dit terras bedienen wij je aan tafel, zodat jij optimaal kunt ontspannen. Ook is het goed vertoeven op ons ruime serreterras. We hebben plekken in de schaduw en je hebt goed zicht op de spelende kinderen. Door de ruime opstelling kun je prettige zitten terwijl de kinderen spelen. Mocht het beginnen te regenen, dan hebben we een grote tent waar je onder kunt schuilen. In de Serre haal je jouw favoriete drankje en bestel je een heerlijke lunch, diner of borrelhapje. Op dit gedeelte van het terras geldt dan ook zelfbediening.

In totaal telt ons terras 200 plaatsen, zowel in de zon als in de schaduw. Voor elk wat wils dus.

Pannenkoeken

Sevink Molen is bekend geworden om zijn overheerlijke pannenkoeken. Wij zijn nooit afgestapt van ons oude geheime Achterhoeks recept. Wat wij wel kunnen verklappen: De graanmix bestaat uit vier graansoorten, gemalen op de molenstenen in onze eigen Sevink Molen. Meer dan 100 pannenkoeken staan bij ons op de kaart! Heb je ooit zo veel keuze gezien? Als je iets bijzonders wilt, moet je dus bij ons zijn. Liever een hamburger of wat anders? Voor iedereen is er genoeg keuze op onze veelzijdige kaart. 

Wist je dat wij ook een Avonturenpark hebben?

Fossielen en gouden munten opgraven, springen op de trampoline, racen op skelters en scooters. Lekker banjeren binnen en buiten, in een veilige, omheinde omgeving. Zie je jouw kind al gaan? Zelf zak je heerlijk onderuit in de loungestoelen dichtbij of juist wat verder weg van de speeltuinen. En je leest ondertussen een krantje of kletst ongestoord bij met je partner, familie of vrienden.

Lekker eten en spelen zonder zorgen

 • Uitdagende en fantasierijke speeltoestellen die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen
 • Voor de kleinsten is er een slaaphoek en een afgeschermd, zacht gedeelte om te spelen
 • Veel leuke hoekjes waar je rustig kunt zitten, maar toch de spelende kinderen kunt zien
 • Veilige, omheinde buitenspeeltuin en daarnaast een terras met uitzicht op het meer
 • De speeltoestellen voldoen aan de strengste hygiëne-eisen. Elke dag is er een schoonmaakploeg aan het werk en de zandbakken worden dagelijks ververst.

En of het nog niet genoeg is, leren zij er ook wat van. De geschiedenis van Winterswijk is boeiend en dat vind je overal in terug. Klinkt dat als een ideaal dagje spelen, eten en genieten?

Opening times

 • Every monday from 10:00 to 20:00
 • Every tuesday from 10:00 to 20:00
 • Every wednesday from 10:00 to 20:00
 • Every thursday from 10:00 to 20:00
 • Every friday from 10:00 to 20:00
 • Every saturday from 10:00 to 20:00
 • Every sunday from 10:00 to 20:00

Location